Informacije ob začetku pouka v šolskem letu 2023/24

Spoštovani dijaki,

počitnice se iztekajo, pred nami je že začetek novega šolskega leta. Medtem ko se dijaki zaključnih letnikov odpravljajo v Italijo na svojo maturantsko ekskurzijo, se za dijake nižjih  letnikov pričenja pouk, in sicer v petek, 1. 9. 2023, ob 7.55.

Prvi šolski dan

Dijaki boste na ta dan spoznali svoje razrednike oz. se ponovno srečali z njimi, prevzeli učbenike iz učbeniškega sklada, uredili podrobnosti okrog najema garderobne omarice ipd.

Za dijake zaključnih letnikov bo prvi šolski dan potekal v sredo, 6. 9. 2023, po urniku, ki bo objavljen v eA (prilagojene prve ure).

Roditeljski sestanek za starše domskih dijakov 1. letnikov in vselitev novincev (1. letniki) v dijaški dom

Roditeljski sestanek za starše domskih dijakov 1. letnikov bo v četrtek, 31. 8. 2023, ob 16. uri. Neposredno po sestanku se boste dijaki novinci že lahko vselili v svoje sobe. Na ta dan v dijaškem domu ne bo večerje, v petek zjutraj po zajtrku pa bodo dijake novince vzgojitelji pospremili do matičnih učilnic na šoli, kjer se boste srečali s svojimi razredničarkami. Dijaški dom se 31. 8. 2023 zapre ob 21. uri.

Vselitev dijakov višjih letnikov v dijaški dom

Vselitev dijakov 2. in 3. letnikov bo potekala v četrtek, 31. 8. 2023, od 18. ure dalje. Na ta dan v dijaškem domu ni večerje, v petek zjutraj pa vas pred odhodom k pouku že čaka zajtrk. Dijaški dom se 31. 8. 2022 zapre ob 21. uri.

 

Učitelji in vodstvo šole se veselimo vseh dogodivščin, ki jih prinaša novo šolsko leto. Verjamemo, da bo konstruktivno in polno novih izzivov, skozi katere bomo rasli skupaj!

Zaposleni in vodstvo šole

Dostopnost