ŠCRS-jevke v polfinalu državnega prvenstva v nogometu

V četrtek, 23. 2. 2023, je v ljubljanski športni dvorani Baza potekal državni četrtfinale v srednješolskem dekliškem nogometu. Naša dekleta so se po napetih obračunih z ekipama Gimnazije Brežice in ŠC PET Ljubljana uvrstila v državni polfinale, ki bo potekal v marcu 2023.

O četrtfinalnem tekmovanju so zapisale:

23. 2. 2023 sta nas v Ljubljani čakali tekmi državnega četrtfinala proti ekipama iz Brežic in Ljubljane. Tekmovanje smo začele kot gledalke, saj sta četrtfinale otvorili drugi dve ekipi. V tem dvoboju so zmagale Ljubljančanke, s katerimi smo se nato me najprej pomerile. Za nas je bil to težak dvoboj, kajti skoraj cela njihova ekipa igra profesionalno. Tako smo prvo tekmo izgubile s 7 : 1. Edini gol za nas je dosegla Laura. A kljub porazu smo se zbrale in proti Brežicam pokazale svojo pravo formo ter jih premagale z 2 : 1. Oba gola je zadela Marija. Uvrstitev v polfinale smo proslavile z okusnim kosilom, kamor smo se odpravile skupaj z našo spremljevalko, prof. Zoro Tabak, in s hišnikom, g. Sandijem Klančnikom, ki je bil tokrat naš šofer.
Šolski center Rogaška Slatina smo zastopale: Marija Gvero, Vita Čoh, Sara Viktoria Novak, Anamari Lia Turk, Tia Šoster, Laura Ferek-Jambrek in Alja Kutija.
Sara Viktoria Novak, 1. a

Iskrene čestitke dekletom in njihovemu mentorju Mateju Malusu! Držimo pesti in navijamo dalje!

Dostopnost