Stanje prijav

OBVESTILO ZA BODOČE DIJAKE

 

Dragi osnovnošolci, spoštovani starši!

 

V spodnji tabeli najdete informacijo o številu prijavljenih učencev po posameznih programih.

PROGRAM ŠTEVILO RAZPISANIH MEST ŠTEVILO PRIJAVLJENIH
Gimnazija 56 23
Gimnazija – športni oddelek 18 19
Tehnik optik 28 27
Tehnik steklarstva 28 3
Steklar (vajenec) 26 5

 

Če je tvojo pozornost pritegnil kateri izmed poklicnih oziroma strokovnih programov, a te odvrača oddaljenost šole od doma, so skrbi popolnoma odveč. ŠCRS ima namreč svoj dijaški dom, v katerem bivajo le dijaki naše šole, njegova povezanost s šolo pa ti omogoča, da se po zajtrku k pouku odpraviš kar v copatih. Super, kajne? 

 

Do 23. 4. 2024 imaš še čas, da preneseš svojo prijavnico in svoja srednješolska leta preživiš v naši družbi! Obljubimo, da ti ne bo žal. 🙂

 

Postopek prenosa prijave je zelo enostaven. Izpolniti moraš izjavo za prenos prijavnice za vpis v srednje šole za šolsko leto 2024/2025, ki jo najdeš na tej povezavi. Izpolnjeno izjavo pošlješ na elektronski naslov svetovalnega delavca srednje šole, iz katere bi želel prijavnico prenesti. Svetovalni delavec bo nato tvojo prijavnico prenesel na želeno šolo. V pomoč ti je lahko tudi spletna stran Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, kjer najdeš elektronske naslove vseh svetovalnih delavcev srednjih šol.

 

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte anja.bankovic@scrs.si/kaja.sevcnikar@scrs.si ali telefona (03) 818 20 75/(03) 818 20 20.

 

Dostopnost