Stanje prijav

OBVESTILO ZA BODOČE DIJAKE

Dragi osnovnošolci, spoštovani starši!

V spodnji tabeli najdete informacijo o številu prijavljenih učencev po posameznih programih.

Bodoči dijak, če je tvojo pozornost pritegnil kateri izmed poklicnih oziroma strokovnih programov, a te odvrača oddaljenost šole od doma, so skrbi popolnoma odveč. ŠCRS ima namreč svoj dijaški dom, v katerem bivajo le dijaki naše šole, njegova povezanost s šolo pa ti omogoča, da se po zajtrku k pouku odpraviš kar v copatih. Super, kajne? 

 

Do 25. 4. 2022 imaš še čas, da preneseš svojo prijavnico in svoja srednješolska leta preživiš v naši družbi! Obljubimo, da ti ne bo žal. 🙂 

 

Postopek prenosa prijave je zelo enostaven. Izpolniti moraš izjavo za prenos prijavnice za vpis v srednje šole za šolsko leto 2022/2023, ki jo najdeš na povezavi: https://www.gov.si/assets/ministrstva/MIZS/Dokumenti/Srednja-sola/Vpis-2022-2023/Obrazec-izjava-za-prenos-prijavnice.pdf. Izpolnjeno izjavo pošlješ na elektronski naslov svetovalnega delavca srednje šole, iz katere bi želel prijavnico prenesti. Svetovalni delavec bo nato tvojo prijavnico prenesel na želeno šolo. V pomoč ti je lahko tudi spletna stran Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport https://www.gov.si/teme/vpis-v-srednjo-solo/ , kjer najdeš elektronske naslove vseh svetovalnih delavcev srednjih šol.

 

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte anja.bankovic@scrs.si ali telefona (03) 818 20 75.