Informativni dan

Spoštovani devetošolci in starši!

 

Zavedamo se, da je izbira srednje šole ena od zahtevnejših odločitev v življenju vse družine. Dobra seznanjenost z izobraževalnimi programi in dejavnostmi, ki jih šole izvajamo, vam lahko odločitev precej olajša.

 

Zahvaljujemo se vsem osnovnošolcem in vašim staršem, ki ste se udeležili spletnih predstavitev naših programov v okviru informativnih dni 11. in 12. februarja 2022. Prihajate s kar 28 osnovnih šol iz vse Slovenije in dveh iz Republike Hrvaške.

Nekaj odzivov naših obiskovalcev (citiramo):

“Zelo dobra predstavitev! Najlepše hvala!” (Katarina)
“Odlična predstavitev!” (Paskal)
“Predstavitev mi je bila zelo všeč!” (Christina)
“Čeprav obiskujem šele osmi razred, sem že zdaj precej prepričana, da se bom vpisala na vašo šolo, saj se mi zdi zares zanimiva. Z današnjim informativnem dnevu polnega zelo koristnih informacij, pa ste me še bolj navdušili.” (Zala)

 

Osnovnošolce vabimo, da doživite UTRIP na ŠCRS – da v živo spoznate življenje na Šolskem centru Rogaška Slatina in v našem dijaškem domu. Več informacij in prijavnico najdete na tej povezavi.

 

Če nas želite spoznati v živo, nas lahko obiščete. Za individualni termin obiska se dogovorite z našo svetovalno delavko go. Anjo Banković (anja.bankovic@scrs.si ali 03 81 82 075).

 

Strnjene predstavitve naših programov in dijaškega doma najdete tudi na portalu slovenskih srednjih šol na povezavah: https://slovenskesrednjesole.si/sole/gimnazija-sc-rogaska-slatina/ in https://slovenskesrednjesole.si/sole/strokovni-programi-sc-rogaska-slatina/.

 

Prepričajte se, zakaj nam zaupajo učenci in starši iz bližnje in daljne okolice, zakaj so z izbiro naše šole zadovoljni in se k nam radi vračajo – tudi po zaključenem izobraževanju!

 

Vabimo vas tudi, da se sprehodite po naši šoli in raziščete skrite kotičke na virtualnem sprehodu: https://scrs.si/virtualni-sprehod/ .

 

Vodstvo in kolektiv ŠCRS