Informativni dan

Spoštovani devetošolci in starši!

 

Zavedamo se, da je izbira srednje šole ena od zahtevnejših odločitev v življenju vse družine. Dobra seznanjenost z izobraževalnimi programi in dejavnostmi, ki jih šole izvajamo, vam lahko odločitev precej olajša.

 

Informativni dnevi bodo v letošnjem šolskem letu potekali v petek, 16. februarja 2024 (ob 9. in 15. uri) ter v soboto, 17. februarja 2024 (ob 9. uri).

 

 

Če vam ta termin ne ustreza, nas pa vseeno želite spoznati v živo, nas lahko obiščete tudi kdaj drugič. Za individualni termin obiska se dogovorite z našo svetovalno delavko go. Anjo Banković (anja.bankovic@scrs.si ali 03 81 82 075).

 

Osnovnošolce vabimo, da doživite UTRIP na ŠCRS – da v živo spoznate življenje na Šolskem centru Rogaška Slatina in v našem dijaškem domu. Dogajanje pripravljamo v začetku marca 2023. Več informacij sledi.

 

Strnjene predstavitve naših programov in dijaškega doma najdete tudi na portalu slovenskih srednjih šol na povezavah: https://slovenskesrednjesole.si/sole/gimnazija-sc-rogaska-slatina/ in https://slovenskesrednjesole.si/sole/strokovni-programi-sc-rogaska-slatina/.

 

Prepričajte se, zakaj nam zaupajo učenci in starši iz bližnje in daljne okolice, zakaj so z izbiro naše šole zadovoljni in se k nam radi vračajo – tudi po zaključenem izobraževanju!

 

Vabimo vas tudi, da se sprehodite po naši šoli in raziščete skrite kotičke na virtualnem sprehodu: https://scrs.si/virtualni-sprehod/ .

 

Vodstvo in kolektiv ŠCRS

Dostopnost