Nagovor vodje izobraževanja odraslih

furlingerSpoštovani,

iščete nov poklic?

Želite dodatno strokovno znanje s področja očalne optike ali steklarstva?

Bi se radi podali v svet podjetništva, pa nimate ustrezne izobrazbe?

Si v življenju želite novih izzivov ali iščete nova poslovna poznanstva?

Odgovore na vsa ta vprašanja imate seveda vi, rešitve zanje pa mi!

Na Šolskem centru Rogaška Slatina vam omogočamo, da si v relativno kratkem in seveda vam prilagojenem času pridobite kakovostno izobrazbo po aktualnih in zanimivih programih tehnik optik in tehnik steklarstva/steklar. Pod vodstvom dobrih učiteljev in predavateljev, ki znajo prepletati teorijo in prakso, boste hitro napredovali in se dodobra seznanili z vsebinami in delovnimi postopki, ki jih pri svojem delu potrebuje dober optik ali steklarski mojster. Velika prednost našega centra so pestre oblike in metode dela, ki tako v učilnicah kot v delavnicah za praktični pouk vključujejo delo s sodobno opremo, optičnimi instrumenti in steklarskimi stroji. O uspešnosti tega procesa pričajo vsakoletni dobri rezultati naših odraslih kandidatov na poklicni maturi.

Poleg formalnega izobraževanja za pridobitev V. stopnje izobrazbe pa vam ponujamo tudi pester nabor programov dodatnega usposabljanja – le pobrskajte po naših spletnih straneh ali mi pišite na gabrijela.fuerlinger@scrs.si.

Z zagotovilom, da je naš cilj tudi v prihodnje ponosno upravičevati uspešno tradicijo našega centra, vas prisrčno vabim k sodelovanju.

Dobrodošli!

 

Ponujamo vam:

  • prekvalifikacijo v programu tehnik optik in tehnik steklarstva
  • 50-urna usposabljanja (tečaje neformalnega izobraževanja) s področja optike in steklarstva (programe oblikujemo v dogovoru z vami kot naročnikom glede na vaše izobraževalne potrebe),
  • izobraževanje za mentorje v podjetjih, ki sprejemajo vajence in dijake na PUD (asertivna komunikacija, razvojne posebnosti mladih, metode dela …). 

 

Vodja izobraževanja odraslih
Gabrijela Fürlinger, prof.

Dostopnost