Nagovor vodje izobraževanja odraslih

furlingerSpoštovani,

iščete nov poklic?

Želite dodatno strokovno znanje s področja očalne optike ali steklarstva?

Bi se radi podali v svet podjetništva, pa nimate ustrezne izobrazbe?

Si v življenju želite novih izzivov ali iščete nova poslovna poznanstva?

Odgovore na vsa ta vprašanja imate seveda vi, rešitve zanje pa mi!

Na Šolskem centru Rogaška Slatina vam omogočamo, da si v relativno kratkem in seveda vam prilagojenem času pridobite kakovostno izobrazbo po aktualnih in zanimivih programih tehnik optik in tehnik steklarstva. Pod vodstvom dobrih učiteljev in predavateljev, ki znajo prepletati teorijo in prakso, boste hitro napredovali in se dodobra seznanili z vsebinami in delovnimi postopki, ki jih pri svojem delu potrebuje dober optik ali steklarski mojster. Velika prednost našega centra so pestre oblike in metode dela, ki tako v učilnicah kot v delavnicah za praktični pouk vključujejo delo s sodobno opremo, optičnimi instrumenti in steklarskimi stroji. O uspešnosti tega procesa pričajo vsakoletni dobri rezultati naših odraslih kandidatov na poklicni maturi.

Poleg formalnega izobraževanja za pridobitev V. stopnje izobrazbe pa vam ponujamo tudi pester nabor programov dodatnega usposabljanja – le pobrskajte po naših spletnih straneh ali mi pišite na gabrijela.fuerlinger@scrs.si.

Z zagotovilom, da je naš cilj tudi v prihodnje ponosno upravičevati uspešno tradicijo našega centra, vas prisrčno vabim k sodelovanju.

Dobrodošli!

Vodja izobraževanja odraslih
Gabrijela Fürlinger, prof.