Informativni dnevi 2021

Spoštovani devetošolci in starši!

Zavedamo se, da je izbira srednje šole ena od zahtevnejših odločitev v življenju vse družine. Dobra seznanjenost z izobraževalnimi programi in dejavnostmi, ki jih šole izvajamo, vam lahko odločitev precej olajša.

Letos so informativni dnevi potekali v online obliki. Hvala vsem ,ki ste se nam pridružili na spletni platformi, ki je dostopna preko povezave: https://www.informativni-dnevi.si/park/ustanova/scrs

Spoznajte »zvezde« naše šole, raziščite programe, ki jih ponujamo, priložnosti poklicnega ter osebnega razvoja, sodelujte v nagradni igri …  Vsebine so na ogled do oktobra 2021.

Strnjene predstavitve naših programov in dijaškega doma najdete tudi na portalu slovenskih srednjih šol na povezavah: https://slovenskesrednjesole.si/sole/gimnazija-sc-rogaska-slatina/ in https://slovenskesrednjesole.si/sole/strokovni-programi-sc-rogaska-slatina/.

Prepričajte se, zakaj nam zaupajo učenci in starši iz bližnje in daljne okolice, zakaj so z izbiro naše šole zadovoljni in se k nam radi vračajo – tudi po zaključenem izobraževanju!

Vabimo vas tudi, da se sprehodite po naši šoli in raziščete skrite kotičke na virtualnem sprehodu: https://scrs.si/virtualni-sprehod/ .

 

Vodstvo in kolektiv ŠCRS

 

Dostopnost