Informativni dnevi 2022

Spoštovani devetošolci in starši!

Zavedamo se, da je izbira srednje šole ena od zahtevnejših odločitev v življenju vse družine. Dobra seznanjenost z izobraževalnimi programi in dejavnostmi, ki jih šole izvajamo, vam lahko odločitev precej olajša.

Zato vas vabimo, da nas obiščete na virtualnih informativnih dnevih, ki jih pripravljamo v petek, 11. 2 2022, in v soboto, 12. 2. 2022. Predstavili vam bomo programe, ki jih izvajamo (gimnazija, športna gimnazija, tehnik optik, tehnik steklarstva in steklar (vajenec)), v klepetu z našimi dijaki in učitelji pa boste lahko spoznali tudi mnoge obšolske dejavnosti, ki jih ponujamo.

 

RAZPORED PREDSTAVITEV S POVEZAVAMI DO SPLETNIH DOGODKOV:

 

SOBOTA, 12. 2. 2022, ob 9. uri

Predstavitve programov (od 9.00 do 10.00):

 

Klepetamo z dijaki in učitelji (ob 10.00):

 

Osnovnošolce vabimo, da doživite UTRIP na ŠCRS – da v živo spoznate življenje na Šolskem centru Rogaška Slatina in v našem dijaškem domu. Več informacij in prijavnico najdete na tej povezavi.

Če nas želite spoznati v živo, nas lahko obiščete izven termina informativnih dni. Za individualni termin obiska se dogovorite z našo svetovalno delavko go. Anjo Banković (anja.bankovic@scrs.si ali 03 81 82 075).

Strnjene predstavitve naših programov in dijaškega doma najdete tudi na portalu slovenskih srednjih šol na povezavah: https://slovenskesrednjesole.si/sole/gimnazija-sc-rogaska-slatina/ in https://slovenskesrednjesole.si/sole/strokovni-programi-sc-rogaska-slatina/.

Prepričajte se, zakaj nam zaupajo učenci in starši iz bližnje in daljne okolice, zakaj so z izbiro naše šole zadovoljni in se k nam radi vračajo – tudi po zaključenem izobraževanju!

Vodstvo in kolektiv ŠCRS

Dostopnost