Vabilo na koncert Nike Kunst: Na začetku poti

Spoštovani dijaki in starši ter drugi obiskovalci naše spletne strani,

vljudno vabljeni na dobrodelni koncert, ki ga Nika Kunst in člani glasbene skupine Soundwave prirejajo za namen zbiranja sredstev za Šolski sklad Šolskega centra Rogaška Slatina.

Koncert, naslovljen Na začetku poti, bo v petek, 29. januarja 2016, ob 18.30 v Kulturnem centru Rogaška Slatina. Gre za Nikin prvi samostojni koncert in mlada pevka se ga že močno veseli, saj je v priprave vložila veliko truda. Po svojih najboljših močeh želi prispevati k zbiranju denarja za ureditev prireditvenega prostora v parku pred šolo in tako pustiti pozitivno sled tudi za prihajajoče generacije dijakov ŠCRS.

Nika je dijakinja 4. b in talentirana mlada glasbena interpretatorka s prepoznavnim glasom in slogom petja. Člani glasbene skupine Soundwave prihajajo z Gimnazije Slovenske Konjice in tudi oni si – tako kot Nika – želijo z glasbo predvsem osrečevati svoje poslušalce. To, da tudi sami prispevajo k zbiranju sredstev za šolski sklad naše šole, je vredno posebne pohvale.

Vstopnice so na voljo pri prof. Nataši Šafranko (natasa.safranko@scrs.si), na dan koncerta pa tudi v Kulturnem centru Rogaška Slatina (eno uro pred koncertom).

Vljudno vabljeni torej na večer mladostne energije in vznemirljivih občutkov, ki jih lahko ponuja le začetek neke nove poti.

Branka Kovačič, predsednica Upravnega odbora ŠS ŠCRS

koncert_nika_plakat

Dostopnost