Obvestila za drugi teden junija

SPREMEMBE URNIKA, NADOMEŠČANJA

Bodite pozorni na aktualne spremembe urnika in nadomeščanja. Ogledate si jih lahko tukaj.

 

PO UČNEM POLIGONU ZA SAMOOSKRBO

Dijaki 1. c in 3. c odhajate v ponedeljek, 8. junija 2015, na naravoslovni dan v Modraže pri Poljčanah. Na učnem poligonu za samooskrbo Dole vas čakajo zanimive in pestre dejavnosti. Odhod izpred šole je ob 10.00 (po malici), povratek je načrtovan do 14.30.

 

socerbOD SOCERBA DO PIRANA

V torek, 9. junija 2015, se boste dijaki 1. a, 1. b in 1. c mudili na geografski ekskurziji po Koprskem primorju. Ogledali si boste grad Socerb, strunjanske klife, Portorož in Piran. Odhod izpred šole je ob 7. uri, povratek pa okrog 21. ure. Bodite primerno obuti in oblečeni, s sabo imejte kaj za pod zob in dovolj tekočine.

 

TOVARNA CARRERAOGLED PROIZVODNJE V PODJETJU CARERRA OPTYL

V sredo, 10. junija 2015, odhajate dijaki 1. c v Ormož, kjer si boste ogledali proizvodnjo okvirjev v podjetju Carrera Optyl in prisluhnili predavanju njihovih strokovnjakov. Na poti do Ormoža se boste ustavili še na Ptuju, kjer si boste ogledali Ptujski grad. Odhod izpred šole je ob 7.45, predviden povratek okrog 14. ure.

 

Celje_Celjski_grad_006FRIDERIK IN VERONIKA – LJUBEZENSKA ZGODBA, KI NE GRE V POZABO

V sredo, 10. junija 2015, boste dijaki 3. c spoznavali zgodovino Celjskega gradu in vsebino romana Danes grofje Celjski in nikdar več. Odhod izpred šole je ob 9.30, predviden povratek okrog 14. ure.

 

hrastovljeŠAVRINSKA BRDA IN OBALA

V petek, 12. junija 2015, se boste 2. a in 2. b potepali na Primorskem. Ogledali si boste cerkvico v Hrastovljah, spregovorili o šavrinkah, si ogledali strunjanske klife, Portorož in Piran. Odhod izpred šole je ob 7. uri, povratek pa okrog 21. ure. Bodite primerno obuti in oblečeni, s sabo imejte malico in dovolj tekočine.

 

IJSPO INSTITUTU JOŽEFA STEFANA

V petek, 12. junija 2015, se boste 3. a in 3. b odpravili na predavanje o fuziji na Institut Jožefa Stefana, preizkusili se boste v poskusih z radioaktivnimi elementi in si ogledali potek raziskovalnih dejavnosti na institutu. Odhod izpred šole je ob 7.30, povratek pa okrog 19. ure. Bodite primerno obuti in oblečeni, s sabo imejte malico in dovolj tekočine.

 

Dostopnost