Zadnji ponovitvi muzikala Briljantina!

Mineva leto od prvih avdicij za muzikal v angleškem jeziku Briljantina. Izbiri nastopajočih in njihovih vlog ter pripravi okvirnega scenarija so sledili meseci učenja, vaj in usklajevanj. Ideje o postavitvi na oder so se porajale in padale, iskale in našle so se nove. Pa obleke, scena, luči ter nešteto vidnih in skritih podrobnosti, ki jih je bilo potrebno uskladiti in ki so prispevale k temu, kar smo danes videli na odru. Dopoldanski predstavi za dijake in zaposlene naše šole je sledila večerna premiera, ki je bila hkrati prva prireditev ob praznovanju 70-letnice naše šole. Obširno foto in video reportažo z večerne predstave so pripravili na Kozjansko.info – vabljeni k branju (KLIK!).

V sredo, 26. aprila, je bila na sporedu ponovitev predstave – tokrat se je ekipa predstavila občinstvu v razprodani dvorani v Šmarju pri Jelšah. Vabljeni k ogledu fotografij s predstave. Sledile so ponovitve v maju, ponovno v Šmarju pri Jelšah in Rogaški Slatini ter tudi v Slovenskih Konjicah.

Po desetih uprizoritvah, ki so navdušile občinstvo, vas vabimo na (vsaj zaenkrat) zadnji ponovitvi predstave, ki bosta v torek, 16. maja 2017, ob 11.30 in 19.30 v Kulturnem centru Rogaška Slatina.

If you’re having fun, you’re number one!

briljantina_premiera_001     briljantina_premiera_002     briljantina_premiera_003     briljantina_premiera_005

briljantina_premiera_007

briljantina_premiera_008

briljantina_premiera_010

Dostopnost