Dijaški dom: Slovo od dijakov zaključnih letnikov s piknikom

V četrtek, 19. maja, smo se zbrali v parku pred dijaškim domom, kjer smo organizirali prireditev Slovo od dijakov zaključnih letnikov s piknikom. Prireditev smo popestrili s kulturnim programom, ki ga je povezovala Betina Vrbanjščak. Dogodek sta z glasbenimi nastopi popestrila Matija Fruk in Zoja Goričan. Sledila je zahvala dijakom zaključnega letnika, ki jo je v imenu predsedstva Domske skupnosti dijakov prebrala Betina. Z lepimi mislimi sta se od dijakov poslovila tudi vodja doma mag. Jernej Lakner in ravnateljica mag. Dubravka Berc Prah. Ajda Kocman, predstavnica dijakov zaključnih letnikov, pa je povedala:

»Spoštovani dijaki, ravnateljica, vzgojitelji in drugi zaposleni,
danes smo se zbrali z namenom, da se dijaki četrtega letnika dijaškega doma poslovimo, saj se nam srednješolska leta zaključujejo. Naše prvo srečanje se je zgodilo lepega popoldneva v nedeljo, 2. septembra 2018. Tihi in sramežljivi smo stopili skozi vhod dijaškega doma. Vzgojitelji so nas toplo sprejeli. Šolanje je bilo zanimivo in predvsem pestro. Spletli smo močne prijateljske vezi, čeprav smo se skoraj dve leti izobraževali na daljavo.
V imenu vseh četrtih letnikov se vam iz srca zahvaljujem. Hvala, ker ste bili vedno in povsod z nami, tudi v težkih situacijah, da ste nam bili vedno pripravljeni pomagati in nas spodbujali pri učenju in izpolnjevanju naših želja. Najbolj pomembno pa je, da smo se počutili kot doma.«

Prijetno druženje smo zaključili s piknikom v parku.

Ajda Kocman

Dostopnost