Informacije ob začetku pouka

Roditeljski sestanek in vselitev v dijaški dom za dijake novince

Spoštovani dijaki in starši,

vabimo vas na roditeljski sestanek ob vselitvi v Dijaški dom Šolskega centra Rogaška Slatina. Roditeljski sestanek bo v nedeljo, 1. 9. 2019, ob 17. uri. Neposredno po sestanku se bodo dijaki novinci že lahko vselili v svoje sobe. Dijaški dom se bo zaprl ob 21. uri. V nedeljo v dijaškem domu ni večerje, v ponedeljek zjutraj pa dijake pred odhodom k pouku že čaka zajtrk.

Vodja dijaškega doma

mag. Jernej Lakner

 

Vselitev v dijaški dom za dijake višjih letnikov

Spoštovani,

za vse dijake 2., 3. in 4. letnikov Dijaški dom ŠCRS odpira svoja vrata v nedeljo, 1. 9. 2019 0, ob 18. uri. Vselitev bo potekala po ustaljenem redu. Dijaški dom se bo zaprl ob 21. uri. V nedeljo ni večerje, v ponedeljek zjutraj pa vas pred odhodom k pouku že čaka zajtrk.

Vodja dijaškega doma

mag. Jernej Lakner

 

Prvi šolski dan

Spoštovani dijaki, 

počitnice so se iztekle, pred nami je začetek novega šolskega leta. Dijaki 1., 2. in 3. letnika pričenjate s poukom v ponedeljek, 2. 9. 2019, ob 7.55. Urnik za prvi šolski dan je prilagojen in je objavljen tukaj ter v eAsistentu (na povezavi tukaj). Dijaki boste na ta dan spoznali svoje razrednike oz. se ponovno srečali z njimi, prevzeli učbenike iz učbeniškega sklada in realizirali prve ure pouka. Vse dijake, ki ste se prijavili na prehrano, na ta dan že čakajo naročeni obroki.

Učitelji in vodstvo šole se veselimo živ-žava novega šolskega leta. Verjamemo, da bo konstruktivno in polno novih izzivov, skozi katere bomo skupaj rasli.

Zaposleni in vodstvo šole

Dostopnost