Informacije ob začetku šolskega leta 2022/23 – POSODOBLJENO

Spoštovani dijaki,

počitnice so se iztekle, pred nami je že začetek novega šolskega leta. Medtem ko se dijaki zaključnih letnikov potepajo po Italiji in uživajo na svoji maturantski ekskurziji, se za dijake 1., 2. in 3. letnikov pričenja pouk, in sicer v četrtek, 1. 9. 2022, ob 7.55. Dijaki programa steklar (3. e) boste 1. 9. 2022 že pričeli z izvajanjem prakse v podjetju Steklarna Rogaška.

Prvi šolski dan

Urnik za prvi šolski dan je prilagojen in ga najdete na povezavi tukaj. Dijaki boste na ta dan spoznali svoje razrednike oz. se ponovno srečali z njimi, prevzeli učbenike iz učbeniškega sklada in uredili podrobnosti okrog najema garderobne omarice ipd. Po mladinskih urah z razredniki boste imeli še uro ali dve pouka. 

Vse dijake, ki ste se prijavili na prehrano, na ta dan že čakajo naročeni obroki.

Ker je za četrtek napovedano nekoliko slabše vreme, bomo prireditev Enter Šolski center, ki bo potekala pred šolo, izvedli v petek, 2. 9. 2022, 3. in 4. šolsko uro.

Za dijake 4. letnikov bo prvi šolski dan potekal v ponedeljek, 5. 9. 2022, po urniku, ki bo objavljen v eA (prilagojene prve ure).

Roditeljski sestanek za starše domskih dijakov 1. letnikov in vselitev novincev (1. letniki) v dijaški dom

Roditeljski sestanek za starše domskih dijakov 1. letnikov bo v sredo, 31. 8. 2022, ob 17. uri. Neposredno po sestanku se boste dijaki novinci že lahko vselili v svoje sobe. Na ta dan v dijaškem domu ne bo večerje, v četrtek zjutraj po zajtrku pa bodo dijake novince vzgojitelji pospremili do matičnih učilnic na šoli, kjer se boste srečali s svojimi razredničarkami. Dijaški dom se 31. 8. 2022 zapre ob 21. uri.

Vselitev dijakov višjih letnikov v dijaški dom

Vselitev dijakov 2. in 3. letnikov bo potekala v sredo, 31. 8. 2022, od 18. ure dalje. Na ta dan v dijaškem domu ni večerje, v četrtek zjutraj pa vas pred odhodom k pouku že čaka zajtrk. Dijaški dom se 31. 8. 2022 zapre ob 21. uri.

Učitelji in vodstvo šole se veselimo živ-žava, ki ga prinaša novo šolsko leto. Verjamemo, da bo konstruktivno in polno novih izzivov, skozi katere bomo rasli skupaj!

Zaposleni in vodstvo šole

Dostopnost