Intenzivne vaje za muzikal

Za večino dijakov pomeni konec prvega ocenjevalnega obdobja vsaj začasen oddih od intenzivnega dela. Vendar ne za dijake, ki sodelujemo pri šolskem muzikalu, saj smo v petek in soboto, 13. in 14. 1., pridno vadili na intenzivnih vajah na Boču. Kljub nepopolni zasedbi zaradi bolezni nekaterih sodelujočih smo uspeli izpeljati produktivne vaje.

V petek smo se na Boč odpravili že med zadnjo uro pouka in kljub zimi primernim razmeram vendarle varno prispeli tja. Po krajšem oddihu za kosilo so že sledile vaje, ki so ta dan skupaj trajale približno 6 ur in pol. Nismo jih zaman poimenovali »intenzivne vaje«. Da pa energija na odru ne bi smela biti problem, smo ugotovili, ko smo po vajah kar do poznih večernih ur še uživali ob raznih pesmih in pogovorih.

Sobota se je začela z zajtrkom, nato pa smo spet pridno zavihali rokave. Ta dan sta se nam pridružila tudi strokovnjaka Boštjan Korošec in Željka Predojević iz VocalBK studia in z nami delala na različnih detajlih. Izkoristili smo ju za pomoč pri igri, plesu, solisti pa tudi pri petju. Domov smo odšli polni na novo vlite samozavesti in motivacije.

Zala Vipotnik, 2. a

Vabljeni k ogledu fotografij v galeriji.

Dostopnost