Na ŠCRS so na voljo še prosta vpisna mesta!

Pozdravljeni, devetošolci!

Na Šolskem centru Rogaška Slatina imamo odprtih še nekaj mest na vseh štirih programih:

  • gimnazija,
  • tehnik optik,
  • tehnik steklarstva,
  • steklar (vajenec).

 

Če je tvojo pozornost pritegnil kateri izmed poklicnih oziroma strokovnih programov, a te odvrača oddaljenost šole od doma, so skrbi popolnoma odveč. ŠCRS ima namreč svoj dijaški dom, v katerem bivajo le dijaki naše šole, njegova povezanost s šolo pa ti omogoča, da se po zajtrku k pouku odpraviš kar v copatih. Super, kajne?  

Do 22. 4. 2021 imaš še čas, da preneseš svojo prijavnico in svoja srednješolska leta preživiš v naši družbi! Obljubimo, da ti ne bo žal.

Postopek prenosa prijave je zelo enostaven. Izpolniti moraš izjavo za prenos prijavnice za vpis v srednje šole za šolsko leto 2020/2021, ki jo najdeš na povezavi: https://www.gov.si/assets/ministrstva/MIZS/Dokumenti/Srednja-sola/Razpis-2020-21/Izjava-za-prenos-prijave.pdf. Izpolnjeno izjavo pošlješ na elektronski naslov svetovalnega delavca srednje šole, iz katere bi želel prijavnico prenesti. Svetovalni delavec bo nato tvojo prijavnico prenesel na želeno šolo. V pomoč ti je lahko tudi spletna stran Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport https://www.gov.si/teme/vpis-v-srednjo-solo/, kjer najdeš elektronske naslove vseh svetovalnih delavcev srednjih šol.

P. S.: Naj ti povemo še, da gimnazijci naše šole uživajo ugodnost brezplačnih učbenikov in delovnih zvezkov, za steklarske poklice so na voljo štipendije za deficitarne poklice ter kadrovske štipendije, za vajence pa tudi vajeniška nagrada.

Dostopnost