Najboljši v šol. letu 2015/16 so …

V četrtek, 16. junija 2016, smo na letošnji Zaključni prireditvi podelili javne pohvale, srebrna in zlata priznanja z državnih tekmovanj ter najvišje nagrade šole.

Prireditev so pod mentorstvom profesorice Metke Leljak pripravili dijaki 3. B razreda. Javne pohvale za aktivno delo na različnih področjih so prejeli ustvarjalci šolskega spletnega časopisa, uredništvo šolskega radia, pevski zbor, ekipa projekta Kako preprosto je reči: “Ne vem!”, debatni, kulinarični in kemijski krožek ter dijakinje Zala Urbanija, Urša Reven, Romina Zadravec in Sanja Jazbec.

Med prejemniki priznanj na državnih tekmovanjih sta bila najuspešnejša Luka Tacer z enim zlatim in štirimi srebrnimi priznanji ter Vid Ogrizek z dvema zlatima in enim srebrnim priznanjem.

zakljucna2

Prejemniki srebrnih in zlatih priznanj z državnih tekmovanj: David Preininger, Pia Novak, Mateja Počivalšek, Andrej Belcer, Luka Tacer in Vid Ogrizek.

Na prireditvi smo se spomnili uspeha košarkarske ekipe, ki je osvojila drugo mesto na Državnem prvenstvu srednjih šol, ter uspešnih mladih raziskovalcev: Teja Boršić, Nana Kamenšek in Aleksandra Kunstek so raziskovale na področju zgodovine ter Nina Belina, Nuša Kunst in Luka Tacer pa na področju fizike.

Bronaste plakete za posebne dosežke na področju prepoznavnosti šole v širšem slovenskem in/ali mednarodnem prostoru v vseh letih šolanja so ob koncu šolanja prejeli Tadeja Šket, Nina Sekirnik, Žiga Lah Koštomaj, Martin Belcer, Domen Zupan, Vanja Grosek, David Drame, Pia Novak, Tadej Tabak, Mateja Počivalšek, Vito Podgoršek, Mitja Marguč, Aleš Šket in Barbara Kobula.

bronaste1     bronaste2     bronaste3

Dijaki, ki so vsa štiri leta šolanja zaključili z odličnim uspehom, so prejeli srebrne plakete Šolskega centra Rogaška Slatina.

srebrne_plakete

Prejemniki srebrnih plaket: Nika Bele, Nejc Centrih, Sebastjan Čižmek, Mitja Marguč in Urška Jeranko.

Najvišja priznanja šole v šolskem letu 2015/16 pa so prejeli: Žiga Švigelj, ki si je z uspešno igro pod košarkarskimi obroči prislužil naziv športnik šole, Nika Kunst, ki je s pevskimi nastopi popestrila večino šolskih prireditev v minulih štirih letih, je postala kulturnica šole, za aktivno, prizadevno in kakovostno sodelovanje pri šolskih in obšolskih dejavnostih ter za ustrezen odnos, za prizadevanje za vrednote in delovanje po njih pa je Naj dijakinja šole za šolsko leto 2015/16 postala Urška Jeranko.

zakljucna3

Nika Kunst, Žiga Švigelj, ravnateljica Dubravka Berc Prah in Urška Jeranko.

Vsem dobitnikom iskrene čestitke!

Vabljeni k ogledu fotografij s prireditve ter foto in video reportaže, ki so jo pripravili na Kozjansko.info.

 

 

Dostopnost