Obvestilo dijakom in staršem o nastanitvi v Dijaški dom ŠCRS

Spoštovani dijaki in starši,

novo šolsko leto začenjamo v šolskih klopeh in dijaških domovih z doslednim upoštevanjem ukrepov za preprečevanje okužb s COVID-19.

Nastanitev dijakov prvih letnikov

Dijake prvih letnikov in njihove starše oz. skrbnike vabimo na prvi roditeljski sestanek, ki bo v ponedeljek, 31. 8. 2020, ob 16. uri. Roditeljski sestanek bo potekal s spoštovanjem preventivnih ukrepov, vsa potrebna navodila bomo podali neposredno na sestanku samem. Vabimo vas, da na ta dan dijaka v dijaški dom pospremite le starši oz. skrbniki (najbolje le eden od staršev); sorojenci in stari starši naj ne prihajajo v spremstvu. Po roditeljskem sestanku bo stekla namestitev po sobah. V prostore dijaškega doma sme dijaka pospremiti le oče ali mati (ne oba naenkrat), starši in dijaki so dolžni s seboj prinesti svojo zaščitno obrazno masko in si pred vstopom v dijaški dom razkužiti roke.

Nastanitev dijakov višjih letnikov

Dijaki višjih letnikov se boste v svoje sobe nastanili po naslednjem razporedu:

2. letnik od 18.00 do 19.00
3. letnik od 19.00 do 19.30
4. letnik od 19.30 do 20.30

Prosimo vas, da se termina prihoda dosledno držite. Dijaki višjih letnikov v dijaški dom vstopate brez spremstva staršev. Obvezna je uporaba lastnih zaščitnih obraznih mask, vzdrževanje medosebne varnostne razdalje, pred vstopom v dijaški dom pa razkuževanje rok.

Pogoji, pod katerimi je mogoča nastanitev v dijaški dom

Bivanje v dijaškem domu je zaradi zagotavljanja varnih pogojev bivanja dovoljeno le zdravim osebam. S seboj zato prinesite:

Do vseh dokumentov dostopate s klikom na ime dokumenta. Oboje boste oddali svojemu vzgojitelju/vzgojiteljici, ko se boste 31. 8. 2020 vselili v dijaški dom.  

V ponedeljek, 31. 8. 2020, prehrana še ne bo organizirana.

 Če še niste poravnali svojih obveznosti do dijaškega doma, vas prosimo, da to storite v najkrajšem času.

Želimo vam prijeten zadnji počitniški vikend, začetek novega šolskega leta pa naj bo v znamenju optimizma, zdravja in sle po znanju.

S spoštovanjem
Mag. Dubravka Berc Prah,
ravnateljica ŠCRS

Dostopnost