Obvestilo za starše: govorilne ure

Spoštovani starši,

pouk že dlje časa poteka na daljavo, organizacija je utečena, dijaki so sprejeli vzpostavljeni način dela. Kljub temu si večina nas, dijakov in učiteljev, želi, da bi se okoliščine čimprej umirile in da bi se vrnili v šolske klopi, saj pouk na daljavo prinaša tudi številne komunikacijske izzive. Razredniki vam na tedenski ravni posredujejo določene povratne informacije o delu vaših otrok, a kakovosten prenos informacij za vse predmete ni mogoč zgolj preko razrednikov. Zato se nam zdi zelo pomembno, da starši stopite v neposreden stik s profesorji, ki poučujejo vašega otroka.

Na povezavi https://scrs.si/govorilne-ure-tedensko-2/ najdete podatke o elektronskih naslovih vseh profesorjev, prav tako so objavljeni termini rednih tedenskih dopoldanskih govorilnih ur. Organiziramo tudi dodaten termin govorilnih ur za starše, ki bo v

torek, 9. 2. 2021, od 17. do 18. ure.

Vabimo vas torej, da po elektronski pošti navežete stik s profesorji, ki učijo vašega otroka. Profesorji vam bodo odgovorili, se z vami dogovorili za termin in uro sestanka ter vam poslali povezavo do videokonferenčnega dogodka, ki vam bo omogočil, da se pogovorite individualno in v živo.

Veselimo se vašega odziva in vas lepo pozdravljamo.

Ravnateljica ŠCRS
mag. Dubravka Berc  Prah