Odlični rezultati na tekmovanjih!

V času. ko so se dijaki vrnili v šole, se odvijajo tudi različna tekmovanja iz znanja za srednješolce. Na njih naši dijaki dosegajo izjemne rezultate!

Na nekaterih področjih so tekmovanja že zaključena.

LOGIKA
Šolsko tekmovanje iz logike je potekalo jeseni, še pred zaprtjem šol. Bronasta priznanja so osvojili Brest Lenarčič (takrat še ne kot naš dijak) in Ema Ilijašević iz 1. letnika, Val Pšeničnik, Betina Vrbanjšček in Matic Tacer iz 2. letnika, Tine Pirš, Soni Raf Zupanc in Lorena Krklec iz 3. letnika ter Pia Turk iz 4. letnika. Brest, Ema, Val in Tine so se uvrstili na državno tekmovanje, na katerem sta bila izjemno uspešna Brest Lenarčič in Val Pšeničnik, ki sta osvojila zlato priznanje, Brest pa se je z doseženimi točkami uvrstil na tretje mesto v državi! Mentorica tekmovanja iz logike je Tatjana Cirer. Čestitamo!

BIOLOGIJA
Na šolskem tekmovanju iz znanja biologije so bronasta priznanja osvojili Brest Lenarčič iz 1. letnika, Matic Tacer iz 2., Nika Boršič in Ana Zorin iz 3. ter Klara Gajšek, Nika Pongračič in Urša Svetina iz 4. letnika. Najuspešnejši na državnem tekmovanju, na katerega so se uvrstili tudi Matic, Nika, Ana in Klara, je bil Brest Lenarčič, ki je osvojil srebrno priznanje. Mentorica: Tanja Ocvirk. Čestitamo!

PSIHOLOGIJA
Najuspešnejša na šolskem tekmovanju iz znanja psihologije je bila Nika Boršič, ki je osvojila bronasto priznanje. Uvrstila se je na državno tekmovanje, na katerem je s svojim znanjem dosegla srebrno priznanje. Mentorica: Anja Banković. Čestitamo!

Imamo tudi že uradne rezultate nekaterih šolskih tekmovanj.

NARAVOSLOVJE
Brest Lenarčič iz 1. a in Nina Klemenčič iz 2. a sta osvojila bronasto priznanje na šolskem tekmovanju iz naravoslovja in se uvrstila na državno tekmovanje. Mentorica: Tanja Ocvirk. Čestitke!

GEOGRAFIJA
Na šolskem tekmovanju iz znanja geografije so bronasta priznanja osvojili Ela Novak in Karin Volavšek iz 1. a, Nina Klemenčič, Tonja Kojterer in Benjamin Bendelja iz 2. a ter Vid Vehovar iz 3. a. Na državno tekmovanje se je uvrstila Nina Klemenčič. Mentorica: Jasmina Hrnec. Čestitke!

ASTRONOMIJA
Prejemniki bronastega priznanja na šolskem tekmovanju iz astronomije so Nina Klemenčič, Brest Lenarčič in Tine Pirš. Nina Klemenčič in Tine Pirš sta se uvrstila na državno tekmovanje. Mentorica: Zdenka Petelinšek. Čestitke!

KEMIJA
Na državno tekmovanje v znanju kemije so se uvrstili Brest Lenarčič iz 1. a, Val Pšeničnik iz 2. a, Ana Zorin iz 3. a in Klara Gajšek iz 4. a. Mentorja: Anita Pihlar in Boris Pokorn. Čestitke!

RAZVEDRILNA MATEMATIKA
Na šolskem tekmovanju iz razvedrilne matematike so se najbolj izkazali in prejeli bronasta priznanja Petra Boršič iz 1. a, Matic Tacer in Nina Klemenčič iz 2. a ter Tine Pirš iz 3. a. Na državno tekmovanje se je uvrstil Matic Tacer. Mentorice: Tatjana Cirer, Sandra Cigula in Tanja Rupnik. Čestitke!

Vsem dijakom, ki so se uvrstili na državna tekmovanja, želimo veliko izkazanega znanja in uspeha. 

Dostopnost