Pomladna sanjarjenja

V sredo, 10. 4. 2019, so dijaki, ki obiskujejo šolsko vokalno skupino pod vodstvom prof. Katje Avsenik in šolski bend pod vodstvom prof. Borisa Pokorna, priredili tradicionalni koncert Pomladna sanjarjenja.

Program, ki ga je povezovala dijakinja Eva Zupanec, je bil prepleten z ljubeznijo do glasbe. Popestrili so ga povabljeni glasbeni gostje: Ditka in Gorazd Čepin, Lovro Drofenik ter dijaka naše šole Matija Drofenik in Katja Zgojznik. Rdeča nit je tekla okoli ljubezni ter nam preko pesmi sporočala, da so v življenju poleg srečnih, veselih trenutkov prisotni tudi slabi, ki pa skozi čas minejo, in da je ljubezen mogoče najti v mnogih rečeh.

Med koncertom sta dijakinji Stela Prah in Borna Turner iz rok vodje OI JS RS za kulturne dejavnosti Rogaška Slatina, ge. Leonide Došler, prejeli priznanje Sklada za štiriletno sodelovanje pri pevskem zboru.

Po koncertu so zazvenele še dobrodelne note, saj so obiskovalci lahko pomagali šolskemu skladu z nakupom čudovitih steklenih mojstrovin, narejenih iz stekla in ljubezni.

[Not a valid template]
Dostopnost