Sejem Informativa 2016

Minuli konec tedna je bil izpeljan največji sejem izobraževanja v Sloveniji. Letošnjo Informativo je obiskalo rekordno število obiskovalcev. Več kot 20.000 bodočih dijakov, študentov in odraslih je dva dni nabiralo informacije o izobraževanju in zaposlovanju.

8. Informativa je bila prostor najrazličnejših predstavitev izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji in tujini. Med skupaj več kot 200 izobraževalnimi programi se je predstavilo več kot 40 srednješolskih programov, 13 višjih strokovnih programov, okoli 90 fakultet, visokih šol in univerz, 14 ponudnikov izobraževanja odraslih ter druge, z zaposlovanjem in štipendiranjem povezane organizacije. Gostovalo je tudi 7 predstavništev iz tujine.

Naša šola se je predstavila z izobraževalnima programoma tehnik optik in tehnik steklarstva. Dijakinje so obiskovalcem izvajale brezplačno kontrolo vida. Na našem razstavnem prostoru se je predstavila tudi OPTIKA CLARUS, ki nam je finančno pomagala, da smo se lahko predstavili na sejmu izobraževanja Informativa na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Vabljeni k ogledu fotografij v galeriji.

Dostopnost