Spoznavni tabor na Svetini

V četrtek, 10. 9. 2020, smo se dijaki prvega letnika vseh programov odpravili na tabor Spoznajmo se, ki je potekal na Svetini.

V četrtek smo se po pouku z avtobusom odpravili na Svetino. Po slabi uri vožnje smo pripeli na cilj, kjer nas je pričakal čudovit razgled. Razdelili smo se v sobe in že sta bili na sporedu prvi dve delavnici. Učiteljice so nas razdelile v skupine in vsaka skupina je odšla na svojo postajo. Po delavnicah smo odšli na kratek sprehod po naselju. Ko smo prišli nazaj v dom, smo imeli čas, da s sošolci pripravimo predstavitveno točko, ki smo jo izvedli po večerji. Večerja je bila odlična, prav tako pa so bile odlične tudi naše točke. Sledil je prosti čas, ki smo ga lahko izkoristili za prepevanje, pogovarjanje, sprehajanje … torej za druženje s sošolci. Vse te dejavnosti so nas zelo utrudile, zato smo kar hitro zaspali.

Zjutraj smo se zbudili v prekrasno jutro. Pojedli smo zajtrk in se udeležili še zadnje delavnice. Po delavnici smo se odpravili na krajši pohod na Celjsko kočo. Tako se je naš tabor počasi začel bližati koncu. Po vrnitvi s pohoda smo spakirali, pojedli kosilo in se odpravili proti Rogaški Slatini.

Tabor Spoznajmo se je vsem nam, fazanom, zelo pomagal, da smo spoznali vse svoje sošolce in vrstnike ter z njimi preživeli nepozabna dva dneva.

Ela Novak, 1. A

Dostopnost