Strokovno predavanje – Essilor

V petek, 10. 5. 2019, smo dijaki 4. letnika programa tehnik optik poslušali predavanje o podjetju Essilor in njegovih produktih.

Essilor d. o. o. kot slovensko podjetje podružnice Essilor International deluje v Sloveniji od leta 1992 in je s svojo kvaliteto in tradicijo vodilno na trgu očalne optike in optične opreme. Essilor si v skladu s svojim mednarodnim sloganom “Videti svet boljše” neprestano prizadeva zadovoljiti vse svoje stranke tako, da jim poleg vrhunskih proizvodov nudi tudi vse potrebne informacije v zvezi z očali in vidom.

Predavatelj g. Davorin Iskra je predstavnik podjetja, ki osvešča slovenske optike o novostih produktov s področja korekcijskih stekel ter o njihovi uporabi pri ljudeh. V začetku smo se pogovorili o različnih nanosih na optična in sončna stekla, njihovi uporabnosti in namenu. V nadaljevanju poslušali o sodobni nano tehnologiji izdelave stekel ter težavah, ki se pojavljajo pri delu z ljudmi.

V drugem delu smo poslušali o psihologiji prodaje in posameznih vrstah/tipih ljudi. Prejeli smo nekaj praktičnih nasvetov, kako ustrezno voditi pogovor z različnimi vrstami ljudi oz. jim pravilno postavljati potrebna vprašanja za kvalitetno izdelana očala.

Predavanje je bilo izredno zanimivo in je utrdilo naše znanje o nanosih in vedenju, kako pomembno je, da prodamo kvalitetna očala, individualno prilagojena za potrebe strank.

Manja Maček, 4. c

[Not a valid template]
Dostopnost