Ustvarjamo spomine: maturantski ples 2017

V petek, 17. februarja 2017, smo dijaki zaključnih letnikov svečano odplesali najlepši, neponovljiv, nepozaben maturantski ples. V soju žarometov smo vsi urejeni stopili na plesišče, kjer so nas osvetlili laserski žarki in nas popeljali do trenutka, ko smo odpeli maturantsko himno.

V prvem delu programa smo odplesali nekoliko resnejše plese, saj smo z njimi otvorili čarobni maturantski ples. Poslušali smo navdihujoča govora gospe ravnateljice in gospoda župana, ob katerih smo se malce zamislili in bomo zato še z večjo voljo uspešno zaključili srednjo šolo. V nadaljevanju plesnega programa so sledili živahnejši ritmi glasbe, ki so napolnili plesišče. Posebno sproščeni smo bili ob zabavni polnočni četvorki, ko so zaplesali tudi naši gostje.

Ob zvokih skladbe »Za prijatelje si je treba čas vzet’« smo v krogu najbližjih pričakali ogromno slavnostno torto. Plesne korake smo z veseljem utrjevali do poznih jutranjih ur ob spremljavi ansambla Karneval.

Prijetno utrujeni in malce razočarani, da je ples tako hitro minil, smo proti jutru odšli domov. Polni vtisov in lepih spominov smo spoznali, da rek »vsega lepega je enkrat konec« še kako drži.

Klara Dečman, Lucija Polajžer, 4. c

mat_ples_2017-4

Generacija maturantov ŠCRS 2017 in učiteljsko – vzgojiteljski zbor

Dostopnost