Zaključna prireditev 2019

V torek, 18. junija, smo izpeljali letošnjo zaključno prireditev, na kateri smo podelili javne pohvale, srebrna in zlata priznanja z državnih tekmovanj, bronaste in srebrne plakete šole ter razglasili najšportnika, najkulturnice in najdijakinjo Šolskega centra Rogaška Slatina za šolsko leto 2018/19.

Javne pohvale so iz rok mentorjev prejeli uspešna strelka v športnem streljanju z zračno puško Katarina Fevžer, Nick Čevizović v imenu šolske košarkarske ekipe, dijakinje 4. D Tanja Tepeš, Mojca Plevčak, Tjaša Plevčak in Lucija Hlupić Mikša, Amanda Amon v imenu kemijskega krožka, Ana Zorin za šolski spletni časopis Glažovna, Ester Evelin Marinko v imenu kulinaričnega krožka, Simon Srebot za šolski radio Glažovna, MEPI-jevci Urša Podgoršek, Urša Čobec, Neja Drevljak in Leo Rak, Eva Zupanec za ekipo, ki je pripravila okrogle mize, Marin Horvat v imenu šolske glasbene skupine, Luka Turk v imenu šolske vokalne skupine, Zala Vipotnik v imenu gledališkega krožka ter Tjaša Završki za sodelovanje na pesniškem natečaju.

Priznanja so prejeli uspešni mladi raziskovalci Leon Škrabl, Jan Kunej in Bor Hartl, Žan Tomaž Šprajc, Jan Hartl in Aljaž Knez, Neja Kunst in Karin Mikac, Simon Srebot in Simon Šipec ter Maja Pirš in Saša Šramel.

Srebrna priznanja na državnih tekmovanjih iz znanja so prejeli Tine Pirš, Karel Šipec in Andrej Belcer na tekmovanju iz astronomije, Žan Tomaž Šprajc in Simon Šipec na tekmovanju mladih zgodovinarjev, Maša Golob in Mia Jus na tekmovanju iz znanja matematike ter Simon Šipec na tekmovanjih iz znanja biologije in kemije.

Simon Šipec je zagotovo letošnji najuspešnejši tekmovalec na naši šoli, saj je ob treh srebrnih priznanjih osvojil tudi zlato priznanje na tekmovanju iz znanja geografije.

Dijakom zaključnih letnikov, ki so vsa leta šolanja pripomogli k prepoznavnosti Šolskega centra Rogaška Slatina, zavzeto sodelovali pri interesnih dejavnostih in dosegli pomembne rezultate, smo podelili bronaste plakete šole. Prejeli so jih Manca Posilovič, Nikita Kokot, Karel Šipec, Špela Došler, Andrej Belcer, Ana Šket, David Preininger, Jonatan Cencelj, Sara Leben, Rok Trilar Šabotič, Leon Šviglin, Jošt Logar in Magdalena Majcen.

Dijaki za doseganje odličnega uspeha v vseh  štirih letih šolanja prejmejo srebrno plaketo. Letošnji prejemniki so Tajana Gobec, Andrej Belcer, Urša Podgoršek, Katja Brilej, Manja Maček, Sara Leben, Jonatan Cencelj in Niki Kodrič.

Pokal za športnika leta za izredne športne dosežke v vseh letih šolanja  sta prejela Petar Vujačič in Luka Božak.

Za izjemne dosežke na kulturnem področju v vseh letih šolanja so bile za kulturnice leta razglašene Borna Turner, Stela Prah in Katja Brilej.

Za posebne dosežke na področjih prepoznavnosti šole v širšem slovenskem in mednarodnem prostoru v vseh letih šolanja je bil naziv najdijakinje Šolskega centra Rogaška Slatina letos podeljen dijakinji z ognjem v očeh. To je ZALA VIPOTNIK.

Vsem iskreno čestitamo!

[Not a valid template]
Dostopnost