Obvestilo o poteku pouka na daljavo

Spoštovani dijaki, starši in skrbniki!

Glede na epidemiološko situacijo je ministrica za izobraževanje, znanost in šport dne 14. oktobra 2020 sprejela sklep, da se celotni pedagoški proces začasno, to je od 19. do 25. 10. 2020, začne izvajati na daljavo.

Za pouk na daljavo bomo uporabljali enoten komunikacijski kanal – spletne učilnice Google Classroom. Izvajali ga bomo v skladu s Pravili o izvajanju pouka na daljavo v času virusa COVID-19, s katerimi ste bili dijaki in starši že seznanjeni (dostopna so na tej povezavi).

Vsa pisna in ustna ocenjevanja znanja, napovedana za teden od 19. do 25. 10. 2020, se prestavijo. Novi datumi bodo dogovorjeni, ko bo jasno, kdaj se bomo vrnili k pouku v šolo. V tednu od 19. do 25. 10. odpadejo tudi vse druge načrtovane dejavnosti za dijake (učna situacija ipd.) z izjemo PUD-a, ki poteka neprekinjeno naprej.

Dijaški dom ostaja v prihodnjem tednu odprt. Bivanje v dijaškem domu je v tem času namenjeno predvsem dijakom, ki opravljajo PUD in potrebujejo namestitev, tistim, ki doma nimajo tehničnih pogojev za spremljanje pouka na daljavo ter dijakom tujcem. 

Tudi tajništvo in računovodstvo delujeta po običajnem delovnem času (uradne ure, kontakti). 

V tednu od 26. do 30. oktobra bodo jesenske počitnice. O vseh nadaljnjih ukrepih vas bomo sproti obveščali, zato spremljajte svojo elektronsko pošto in našo spletno stran.

Vse dobro in ostanite zdravi!

Kolektiv Šolskega centra Rogaška Slatina

Dostopnost